Roll-up
Bannere/Roll-up
iunie 4, 2020
Îndosariere
mai 31, 2020

VERIFICARE PLAGIAT

VERIFICARE PLAGIAT

 

Verificare plagiat

 
VERIFICARE PLAGIAT DOCUMENTE

Află înaintea profesorului dacă lucrarea ta este originală sau plagiată.

E-mail: plagiat@xeroxprint.ro | Tel: 0783.068.150


Scan Copy Center vă poate realiza verificare de plagiat pentru lucrare de diplomă, licență, disertație, doctorat, carte, articol sau orice document ce urmează a fi publicat, pentru a vedea cât este de original documentul și dacă citarea este facută corect.

Ne puteți trimite lucrarea pe e-mail: plagiat@xeroxprint.ro sau pe WhatsApp 0783.068.150 pentru verificare plagiat, iar în cel mai scurt timp o vom verifica și vă vom trimite raportul pentru originalitatea lucrării dumneavoastră.

Verificarea documentelor de plagiat se poate realiza și fizic, direct la Sediul nostru din Calea Văcărești Nr.189, Sector 4, București (în incinta Universității Titu Maiorescu, Corp M, Parter).

Nu uitați să atașați și dovada plății în valoare de 60 ron pentru verificarea în programul Plagiarism Detector Pro, respectiv 100 de lei pentru verificarea în programul SistemAntiplagiat.

IBAN Beneficiar: RO86INGB0000999907726965
Moneda: RON
Nume Beneficiar: SCAN COPY CENTER SRL
Banca Beneficiar: ING

Comenzile neînsotite de dovada plății, nu se iau în calcul!

Verificarea documentelor se realizează în funcție de plata efectuată, respectiv:

* 60 lei - program Plagiarism Detector Pro;

* 100 lei - program SistemAntiplagiat.

Suma achitată pentru verificarea documentelor nu se returnează!

Adresa de e-mail: plagiat@xeroxprint.ro este folosită strict pentru verificarea documentelor de plagiat!

Verificarea se realizează strict pe baza documentelor publicate pe internet, verificările se folosesc de peste 7 miliarde de surse online, programul nu caută și nu stochează documentul/raportul în baze de date privată.

Încrederea voastră înseamnă totul pentru noi. Când vă verificați munca cu noi, munca voastră, nu o vindem și nu o transmitem terților.

Confidențialitatea și drepturile dumneavoastră de proprietate sunt de cea mai mare importanță pentru noi!

Nu vă încredeți în programe aparent gratuite, acestea nu oferă o analiză corectă și aprofundată a documentului scanat. Noi vă oferim un raport corect și sigur, deținem licență de revânzător asupra aplicației Plagiarism Detector Pro, respectiv SistemAntiplagiat softuri agreate de Ministerul Educației.

Comparația se face "față în față", mostra de text din lucrarea verificată versus fragmentele similare sau identice de pe internet.

Caracteristici ale Detectorului de Plagiat:
Plagiarism Detector Pro
Detectorul de Plagiat ține la intimitatea ta:
Rapoartele date sunt private!
Textele nu vor fi stocate în nici o bază de date!
Detectorul de Plagiat funcționează eficient:
Lucrează rapid - în medie de cinci minute!
Verificările se folosesc de peste 7 miliarde de surse online!
Detectorul de Plagiat poate scana următoarele documente:
*.pdf, *.doc, *.docx, *.odt.
Detectorul de Plagiat are aceste funcții avansate:
97% Eficiență - Fără pozitive false.
Detectare și procesare de referințe automate.
Algoritmi de detectare citate.
Serviciu Preț*
(lei)
Verificare plagiat program Plagiarism Detector Pro 60

Pentru programul Plagiarism Detector Pro, pretul este de 60 lei/document, indiferent de numarul de pagini.

Serviciu Preț*
(lei)
Verificare plagiat program SistemAntiplagiat de la 100

* Toate prețurile includ TVA.

Prețul este pentru o verificare plagiat!

Pentru programul SistemAntiplagiat, pretul este de 100 lei, documente cuprinse intre 1-50 pagini).

* Pentru documente mai mari de 50 pagini se va achita 2 lei in plus pentru fiecare pagina.

Servicii conexe: Tipărire, Multiplicare, Copertare, Broșare, Îndosariere, Aranjare în pagină lucrări (diplomă, licență, master, doctorat), Fotografii tip ID/pașaport, Personalizare/Ardere CD/DVD.

Raportul rezultat în urma scanării va avea aceeasi denumire cu numele documentului scanat, de aceea recomandăm ca documentele trimise să fie denumite cu numele autorului și tipul lucrării. Ex: “Popescu Ion – Lucrare de Licență”

Se recomandă ca scanarea să se facă doar pe “lucrarea de bază”, așa că vă sfătuim să NU atașați: primele pagini, cuprinsul, abrevierile, anexele, bibliografia.

Este de preferat ca documentul ce urmează a fi scanat prin aplicația Plagiarism Detector Pro să fie transmis ca document WORD.

După scanarea documentului vom raspunde cu raportul de originalitate, in format .HTML – raport ce se poate deschide cu orice browser de internet, raportul reprezintă o analiză detaliată a documentului, în care veți întelege originalitatea documentului, ce anume este plagiat în documentul – (în acest caz o sa fie marcat cu roșu în raport), dar și referințele, acestea sunt marcate cu albastru în raport. Pe tema referințelor am întâlnit diferite situații, în care mai mult de 90% dintr-un document sa fie marcat cu albastru, și asta datorându-se neatenției autorului. Este foarte important să puneți ghilimelele pe text corect cu funcția de ghilimele.

Dacă începeți să puneți ghilimelele cu tastatura pe limba engleză, vă sfatuim să faceți asta până la finalul documentului, dacă aveți tastatura pe limba română deasemenea puneți ghilimelele cu tastatura pe limba română până la finalul lucrării.

Foarte important, atunci cand pui un text în ghilimele, să faci asta de sus în jos și de la stânga la dreapta, niciodată invers, cu toate că ghilimelele arată la fel, în spatele acestora exista un cod.

Ex. De ghilimele:

  • „...” — ghilimele 99 jos, 99 sus;
  • „...“ — ghilimele 99 jos, 66 sus;
  • “...” — ghilimele 66 sus, 99 sus;
  • "..." — ghilimele „unisex”.

Am insistat în mod special să dăm exemple de ghilimele, deoarece am întâlnit situații în care ghilimelele erau puse cu două virgule (ex. ,,…”) – deși arată la fel, programul nu detectează ca fiind ghilimele.

Atașat e-mail-ului vom trimite o declarație prin care vă asigurăm că în maxim 24 de ore vom șterge e-mail-ul, ce conține documentul dvs. Oferim CONFIDENȚIALITATE asupra documentelor verificate. Răspunsul poate fi trimis în 30 de minute, în lunile iunie-iulie timpul de raspuns poate să dureze și 3-5 ore, conform programului de lucru.

Exemplu de raport ce conține 3% plagiat, 5% referințe, 92% originalitate

Din punctul nostru de vedere, acestă lucrare este foarte bună, dar întotdeauna profesorul coordonator decide dacă o lucrare este bună, așadar recomandăm ca după ce obțineți raportul de la noi să cereți părerea profesorului coordonator.

Exemplu de raport ce conține 9% plagiat, 16% referințe, 75% originalitate

În cazul în care regăsiți în raportul de originalitate mai multe referințe decât estimați, verificați din nou dacă ați respectat perechile de ghilimele și dacă acestea au fost puse corect.

Exemplu de raport ce conține 0% plagiat, 34% referințe, 66% originalitate

În situația de față, lucrarea are un procent ridicat de plagiat, în cazul unei asemenea lucrări recomandăm, ca textul marcat cu roșu să fie pus în ghilimele, șters sau reformulat.