TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Identitatea firmei

Site-ul  este proprietatea SC Scan & Copy Center SRL, cu sediul social în Popești Leordeni, Jud Ilfov, Str. Amurgului, nr. 42, casa 19, numar de ordine în Registrul Comertului: J23/584/2019, CIF 27672119.

SC Scan & Copy Center SRL își asumă dreptul de a face modificari ale conținutului site-ului și a paginii Termeni și condiții fără sa-i anunțe pe utilizatori, să suspende anumite comentarii de pe site și alte mențiuni potrivite activității.

 

Definiții și termini

 

Vânzător

SC Scan & Copy Center SRL, cu sediul social în Popești Leordeni, Jud Ilfov, Str. Amurgului, nr. 42, casa 19, numar de ordine în Registrul Comertului: J23/584/2019, CIF 27672119.

 

Cumpărător

Poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică sau orice entitate juridica care a acceptat TERMENII SI CONDIȚIILE prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare și care efectuează o comandă . Cumpărătorul are obligația de a nu furniza informații false vânzătorului.

 

Client

Poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică sau orice entitate juridica care are sau primește acces la conținut, prin orice modalitate pusă la dispoziție de către Sc Scan & Copy SRL.

 

​Bunuri si Servicii

Orice produs sau serviciu, menționate în comandă, care urmează să fie furnizate de către vânzător, cumpărătorului.

 

Utilizator

Poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică sau orice entitate juridica care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat TERMENII ȘI CONDIȚIILE prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

 

Contract

Reprezintă contractul la distanță încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.

 

Conținut

Informațiile publicate pe Site sunt informații de interes general despre SC Scan & Copy Center SRL, produsele comercializate, serviciile oferite de aceasta și alte informații considerate de SC Scan & Copy ca fiind importante pentru Utilizatori.

Informațiile sunt puse la dispoziția Utilizatorilor de regulă, în mod gratuit. SC Scan & Copy își rezervă dreptul de a implementa anumite servicii de pe Site ce vor fi oferite contra cost Utilizatorilor.

Conținutul oricărui e-mail trimis Cumparătorilor de către Vânzător și orice informatie comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta.

 

Newsletter

Orice mijloc de informare, exclusiv electronic, prin poștă electronică, asupra Bunurilor și Serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate de Vânzător într-o anumită perioadă, fără nici-un angajament din partea Vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.

 

Comandă

Comanda ce nu este confirmată de către Vânzător, nu va fi considerată ca având valoarea unui Contract. Prezentul Contract intră în vigoare doar în momentul în care Vânzătorul a confirmat Comanda. Confirmarea Comenzii se va face prin telefon sau prin e-mail, după ce s-au parcurs anumiți pași necesari realizării Bunurilor și/sau Serviciilor (verificarea graficii transmise de către Client/Cumpărător, primirea bunului de tipar din partea Clientului/Cumpărătorului, trimiterea de către Vânzător a unei facturi proforme, achitarea unui avans sau achitarea integral a facturi, etc).

 

Clientul/Cumpărătorul este cel care își dă acordul asupra graficii prin confirmarea bunului de tipar. Vânzătorul nu este responsabil pentru eventualele greșeli, grafice sau de text, din bunul de tipar, acestea intră în sarcina Clientului/Cumparatorului.

 

Vânzătorul poate anula Comanda plasată de către Cumpărător, fară nici-o obligație ulterioară a unei părți față de cealaltă în urmatoarele situații:

  • neeachitarea sumei ce reprezintă avansul;
  • grafica trimisă de client pentru realizarea Bunurilor sau pentru oferirea de Servicii nu este conformă cu cerintele comunicate de către Vânzător;
  • cumparatorul nu a oferit bunul de tipar;
  • vânzătorul nu poate respecta timpii de execuție specificați de Cumpărător;
  • datele furnizate de către Client și/sau Cumpărător sunt incorecte sau incomplete.

 

Timpul de execuție al unei comenzi

Timpul de execuție al unei comenzi diferă de la serviciu, la serviciu! Comenzile se pot executa pe loc, cum ar fi: tipărire, printare, copiere, multiplicare documente în volum mic, poze tip ID, etc.

Pentru comenzile care necesită grafică și confirmarea bunului de tipar, timpul de execuție poate fi de la 1-3 zile lucrătoare.

Pentru comenzile în volum mare, timpul de execuție se poate prelungi până la 10 zile lucrătoare, în funcție de serviciul dorit.

Timpul de execuție se stabilește înainte de începerea comenzii!

 

Facturare si plati

Modalitățile de plată și facturare pentru Bunurilor și/sau Serviciilor achiziționate se pot realiza astfel:

– plata cash în magazinele noastre

– plata cu cardul în magazinele noastre

– plata cash direct la curier, dacă optați pentru livrare la domiciliu.

– plata cu cardul direct la curier, dacă optați pentru livrare la domiciliu.

– plata prin transfer bancar, după ce ați primit în prealabil factura pentru produsele sau serviciile oferite de către Scan & Copy Center.

Societatea Scan & Copy Center are dreptul de a refuza o Comanda sau de a refuza efectuarea unei livrari ce vine din partea unui Client/Cumparator cu care a existat un litigiu anterior referitor la efectuarea unei plati anterioare și nu numai.

Vânzătorul are dreptul de a analiza și verifica Comenzile efectuate anterior de către Cumpărător pentru a lupta împotriva fraudei si în acest sens are posibilitatea de a cere Cumpărătorului orice acte justificative considerate utile. Vânzătorul, în momentul finalizării procedurii de verificare, își rezervă dreptul de suspendare sau anulare a Comenzii sau a livrării, dacă analiza realizată lasă urme de îndoială asupra caracterului fraudulos al comenzii în raport cu un terț, Vânzătorul nu este responsabil în caz de utilizare frauduloasă a unor mijloace de plată ce nu au fost detectate de către această procedură

 

Modalități de livrare

Ridicare direct din magazinele noastre, Livrare prin Curier Rapid, Livrare personală în funcție de fiecare comandă în parte, de volum și de mărime. Modalitatea de livrare se stabilește înainte de realizarea fiecarei comenzi.

Livrăm Gratuit comenzile mai mari de 300 lei. Livrăm de asemenea, orice comandă mai mică de 300 lei, plata transportului în acest caz este suportată de către client!

Pentru a putea livra o comnadă, avem nevoie de toate datele necesare, precum adresa de livrare, un număr de tel, ziua în care doriți să vă fie livrată comanda și orice alte informații le considerați necesare.

Livrarea produselor se face prin intermediul curieratului rapid, la adresa furnizată de Cumpărător în momentul realizării Comenzii.

 

Cumpărătorul trebuie să furnizeze în momentul plasării Comenzii adresele de facturare și livrare reale și corecte.

 

SC Scan & Copy Center SRL va face tot posibilul pentru respectarea termenelor de livrare menționate Clientului/Cumpărătorului prin e-mail sau telefonic. Dar nu suntem responsabili de întârzierile de livrare sau pierderile de colete ce au fost provocate de către un terț sau determinate de o cauză imprevizibilă.

 

În cazul în care coletul nu a fost recepționat în cadrul termenelor indicate, vom demara o anchetă împreună cu firma de curierat cu scopul de a stabili care sunt cauzele ce au dus la această situație. În situația în care există nelămuriri sau precizări privind Termenii și Conditiile de utilizare a Site-ului, vă rugăm contactați-ne prin e-mail sau telefon.

 

Date de contact: SC Scan & Copy Center SRL

Adresa punct lucru: Calea Văcărești, nr 189, sect 4, Universitatea Titu Maiorescu, Corp M, parter, București.

Telefon: 0726 181 967

E-mail: office@xeroxprint.ro

 

Returnare

Conform art. 10 din Ordonanta 130/2000, nu se pot returna produsele personalizate la cererea clienților.

Nu se consideră defect de printare diferența de nuanță, există posibilitatea ca pe ecranul calculatorului culoarea să fie mai închisă sau mai deschisă decât în realitate.

Clientii pot solicita procedura de retur a produselor în termen de 14 zile, fără să trebuiască să justifice decizia sau să achite alte costuri decat cele prevazute în articolele ordonanței.

În cazul returnări unor produse, acestea se vor face la adresa din Calea Văcărești, nr 189, sect 4, Universitatea Titu Maiorescu, Corp M, parter, București.

 

Limitarea răspunderii SC Scan & Copy Center SRL

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic sau prin e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea apărută.

Prețurile produselor de pe acest Site sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe Site sunt valabile în perioada de timp menționată.

Dacă nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile în limita stocurilor disponibile.

SC Scan & Copy Center SRL își rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informație de pe Site.

Orice problemă cauzată de produsele și / serviciile prezentate pe Site se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către Utilizator.

SC Scan & Copy Center SRL nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.