ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Întrebări frecvente


Dacă aveți nelămuriri legate de produsele sau serviciile noastre și nu găsiți răspunsul la întrebările frecvente enumerate mai jos, puteți lua legătura cu noi astfel:


Tel./Fax.: 0783.068.150 / 0726.181.967 / 021.330.03.08

E-mail: office@xeroxprint.ro

Formular de contact

Direct la punctul nostru de lucru din Calea Văcărești Nr. 189 sau cel din Str. Gheorghe Petrașcu Nr. 67A, ambele în incinta Universității Titu Maiorescu.

1Cum procedez pentru a timite o comandă online?

Oferim această variantă pentru economisirea timpului dumneavoastră.

Puteți trimite o comandă online astfel:

Vă rugăm să ne specificați, când ne trimiteți comanda, toate datele necesare pentru a va putea contacta și factura.

În cel mai scurt timp veți fi contactat telefonic sau prin e-mail, pentru confirmarea comenzii.

2Cum obțin o ofertă de preț?

Pentru a obține o ofertă de preț exactă, vă rugăm să ne contactați!

Ne puteți contacta astfel:

Pentru a vă contacta în cel mai scurt timp, cu oferta de preț corectă, vă rugăm să specificați în cererea de ofertă întrebările și comanda dumneavoastră!

3Cum obțin un contract de colaborare?

Colaborarea se poate face în urma încheierii unui contract după ce oferta a fost prezentată. Pe baza contractului de colaborare încheiat între părți, beneficiați de discount-uri semnificative, oferte și transport gratuit!

4Se poate face livrare la domiciliu?

Livrăm gratuit comenzile mai mari de 300 lei. Livrăm de asemenea, orice comandă mai mica de 300 lei, plata transportului în acest caz este suportată de către client!

Pentru a vă putea livra comanda, vă rugăm să ne lasați toate datele necesare, precum adresa de livrare, un număr de tel, ziua în care doriți să vă fie livrată comanda și orice alte informații le considerați necesare.

5Care este timpul de execuție al unei comenzi?

Timpul de execuție al unei comenzi diferă de la serviciu la serviciu! Comenzile se pot executa pe loc, cum ar fi: tipărire, printare, copiere, multiplicare documente în volum mic, poze tip ID, etc.

Pentru comenzile care necesită grafică și confirmarea bunului de tipar, timpul de execuție poate fi de 1-3 zile lucrătoare.

Pentru comenzile în volum mare, timpul de execuție se poate prelungi până la 10 zile lucrătoare, în funcție de serviciul dorit.

Timpul de execuție se stabilește înainte de începerea comenzii!

6Sub ce forma se poate achita o comandă?

Pentru a achita o comandă puteți folosi următoarele variante:

  • plata cash în magazin;
  • plata cu cardul în magazin;
  • plata cash direct la curier, dacă optați pentru livrare la domiciliu;
  • plata cu cardul direct la curier, dacă optați pentru livrare la domiciliu;
  • plata prin transfer bancar, după ce ați primit în prealabil factura pentru produsele sau serviciile oferite de către Scan & Copy Center.
7Am nevoie de un serviciu iar documentele sunt voluminoase, pot opta pentru ridicarea documentelor direct de la sediul firmei?

Pentru un volum mare de documente ce urmează a fi prelucrate la noi, beneficiați de ridicare gratuită direct de la sediul dumneavoastă.

Ridicăm documente personal și de asemenea le vom livra personal.

8Doresc un serviciu pe care nu îl găsesc în lista dumneavoastră, cum procedez?

Pentru orice informație sau nelămurire ne puteți contacta:

9Pot modifica sau anula o comandă?

Puteți anula sau modifica o comandă deja trimisă către noi doar dacă aceasta nu a intrat în etapa de producție, în acest caz căutăm împreună o soluție pentru modificările necesare.

10În ce format trebuie să am documentele ce urmează a fi printate/tipărite?

Documentul pe care îl doriți printat poate să fie în format word, pdf, excel, jpg, png, tiff, CorelDRAW, Photoshop, CAD-GIS.

La comenzile pentru copertare lucrări, recomandăm varianta pdf.

11Dacă doresc o grafică personalizată, cum procedăm?

Scan & Copy Center oferă servicii personalizate de grafică potrivite nevoilor proiectului dumneavoastră.

Pentru o grafică personalizată, putem crea împreună modelul dorit sau vă puteți baza pe experiența noastră, iar noi vom crea de la 0 grafica necesară proiectului dumneavoastă!

Acest serviciu, poate fi gratuit sau contra cost, în funcție de fiecare comandă în parte.

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați!

12Care este diferența dintre printare și multiplicare?

Printarea se face din format electronic în format fizic iar multiplicarea se face din format fizic în format fizic. Avantajul pe care îl oferim este prețul, care este același și la printare și la multiplicare. Așa că nu este nevoie să aveți după dumneavoastră materialele pe care le doriți multiplicate. Este foarte simplu dacă le aveți pe un stick sau pe e-mail.

13În ce format se face scan-ul?

Scan-ul se realizează în format pdf, jpg sau tiff. Pentru documentele A4, dacă este necesar scan-ul poate fi transformat, într-un format editabil. Vă putem ajuta cu convertirea documentului scanat în format Word.

Acest serviciu se achită separat de scanare, prețul fiind în funcție de numărul de pagini transformate în format editabil.

Pentru o ofertă de preț, vă rugăm să ne contactați!

14Cum se procedează pentru o verificarea plagiat?

Pentru a putea face verificare de plagiat, documentul poate fi adus direct la unul din centrele noastre pe un stick, CD sau trimis pe e-mail.

Oferim și varianta de economisire a timpului dumneavoastră prin trimiterea pe e-mail a documentului ce urmează a fi verificat de plagiat, iar plata se face în avans, după ce ați primit factura pe e-mail.

15În ce format trebuie să fie documentul pentru verificare plagiat?
Recomandăm ca documentul să fie în format editabil (Word).
16Cum se procedează pentru aranjare text în pagină?

Nu vă faceți griji, noi putem realiza aranjarea în pagină în locul dumneavoastră, în cel mai scurt timp posibil, folosind toate cerințele obligatorii. Pentru acest lucru este nevoie să ne trimiteți pe e-mail sau ne puteți aduce direct la unul din centrele noastre documentul ce urmează a fi aranjat!

17Ce rezoluție trebuie să aibă imaginea pentru tablou canvas?

Recomandăm pentru tablouri canvas o poză de minim 1Mb, care nu a fost trecută prin rețelele de socializare, trimisă pe e-mail, prin www.wetransfer.com sau adusă pe un stick direct la unul din centrele noastre.

La cerere vă putem ajuta în alegerea imaginii dorite sau vă putem trimite modele de tablouri din portofoliu nostru pe diferite teme, în funcție de preferințele dumneavoastră.

De asemenea, vă putem oferi grafică personalizată a pozelor precum și a textului care doriți să apară pe tabloul canvas.

Pentru grafica tabloului canvas de o complexitate redusă, acest serviciu este inclus în prețul tabloului.

18Care este dimensiune potrivită pentru un flyer/broșură?

Dimensiunile pentru acest serviciu nu sunt standard, ele pot varia în funcție de dorințele și necesitățile dumneavoastră. Oferim suport în alegerea flyer-ului în cazul în care sunteți indeciși.

19Cum pot face o copertare de diplomă, broșare sau îndosariere?

Pentru oricare dintre aceste servicii, ne puteți trimite comanda pe e-mail sau puteți veni direct la unul din centrele noastre cu documentele ce urmează a fi îndosariate, broșate sau copertate.

20Pentru produse publicitare beneficiez de grafică personalizată?

În funcție de tirajul dorit, puteți beneficia gratuit de grafică personalizată. De asemenea, putem face grafica pentru dumneavoastră contra cost dacă tirajul este mic. Pentru o ofertă de preț vă rugăm să ne contactați.