Ticket
Flyere / Pliante / Broșuri
iunie 10, 2020
Plagiat
Verificare plagiat
iunie 2, 2020

BANNERE/ROLL-UP

BANNERE/ROLL-UP

 

Bannere/Roll-up

 
Sistem roll-up

Atrageți atenția și vindeți mai multe produse! Roll-up-urile sunt sisteme publicitare de maxim 2 metri înălțime, astfel încât oamenii nu vor putea să rateze campania dvs. promoțională. Roll-up-urile sunt ușor de configurat și transportat, ideal pentru standul dvs. convențional sau în magazinul dvs.

Facem tot posibilul pentru a satisface nevoile clienților noștri, astfel încât să-l poți contacta pe al tău într-o manieră profesională. Ne bucurăm de o comunicare clară și ne place să facem ceva în plus pentru clienții noștri.

Un roll-up subliniază avantajele produsului dvs. într-o manieră captivantă. Gândiți-vă, de exemplu, la un serviciu bun, un slogan sau o reducere. Efectuarea alegerii corecte pentru imagini și texte va contribui la succesul lansării. Atrageți atenția publicului țintă asupra produsului dvs. făcându-i curioși.

Tipărirea se face pe polipropilină, material special pentru roll-up, cerneală cu pigment rezistentă în timp, tipărirea se face de regulă în aceeași zi cu excepția cazului în care producția noastră este rezervată integral. Dacă doriți să fiți 100% sigur că produsul dvs. va fi tipărit și expediat în aceeași zi, vă rugăm să menționați acest lucru atunci când comandați. Vom acorda apoi prioritatea comenzii dvs.


Pachetul roll-up este compus din urmatoarele:

print pe polipropilenă, la dimensiunea de 85x200cm sau 100 x 200cm (în funcție de alegerea facută);

carcasă metalică din aluminiu;

geantă textilă pentru transport.


Beneficiile roll-up-ului:

calitate superioară garantată;

producție internă cu o calitate de top garantată;

comandat astăzi = tipărit astăzi fără suprataxă;

durabilitate;

prețuri mici;

împrimare color completă și clară;

ușor de transportat.

Sisteme Roll-up Preț*
(lei)
Sistem Roll-up 85 x 200cm 150
Sistem Roll-up 100 x 200cm 200

* Toate prețurile includ TVA.

Banner din PVC

Bannerele noastre exterioare din PVC sunt tipărite pe un material puternic de înaltă calitate de 440gsm. Tipărit în culori de înaltă rezoluție. Toate bannerele sunt tivuite și capsate pe margine pentru prinderea acestora, ceea ce face ușor să montați bannerul dvs. oriunde doriți să fie afișat. De asemenea, oferim diferite opțiuni de finisare și fixare pentru a se potrivi nevoilor dvs.

De îndată ce primim comanda, vă vom contacta fie prin e-mail sau telefonic, pentru a confirma detaliile bannerului personalizat. După ce am primit lucrarea, vom face o dovadă de proiectare a banner-ului dvs. PVC și vă vom trimite prin e-mail pentru aprobare. Odată aprobat, imprimăm bannerul dvs. pe una dintre imprimantele noastre de vinil.

Vă rugăm să rețineți: Dacă aveți un termen specific pentru banner-ul dvs. PVC, vă rugăm să ne anunțați!

Pentru o ofertă de preț al bannerului vă rugăm să ne contactați! Prețul se calculează pe m2.