Aranjare în pagină
mai 26, 2020
Gravura
Gravură / Litere Volumetrice
iunie 1, 2020

PRINTARE PERETE

PRINTARE PERETE

 

PRINTARE PERETE

 
Print Perete: Dă culoare perețior tăi!

Scan & Copy Center vă propune o soluție inovatoare pentru designul pereților. Deținem imprimantă verticală de ultimă generație care poate tipări direct pe un perete imagini personalizate de înaltă rezoluție.

Soluții profesionale pentru design-ul pereților tăi!

Imprimanta verticală tipărește pereții cu cerneală UV, pe bază de apă și cu uscare rapidă, ce oferă rezistență în timp și își păstrează intensitatea culorilor.

Printatul pereților este o tehnologie nouă pe piața românească. Imaginea tipărită are o claritate impecabilă, oferă încăperii senzația de spațiu dar și luminozitate.

Printatul pereților este recomandat pentru firme sau companii ce doresc să își promoveze într-un mod unic și inovator imaginea, sau pentru persoane fizice ce doresc să își înfrumusețeze casa. Imprimanta noastră poate printa pereți interiori cât și pereți exteriori.

Doriți o schimbare majoră în interiorul/exteriorul apartamentului, casei, biroului sau vreți o cameră specială, din basme pentru copilul vostru? Echipa Scan & Copy Center este aici să vă ajute, oferindu-vă suport și servicii excepționale pentru printarea pereților dumneavoastră.

Design-ul pereților vă poate schimba starea de spirit într-o stare de bine.

Tipărește acum imaginea dorită, personalizată după bunul plac, adăugând texte haioase, de dragoste sau motto-uri motivaționale.

Puteți alege imagini personale sau imagini din catalogul nostru; deținem imagini uimitoare pe diferite categorii și diverse teme (abstracte, arhitectură, animale, prințese, mașini, flori, păsări, pești, lacuri, păduri, peisaje frumoase de primăvară, vară, toamnă, iarnă, ș.a.).

Atunci când alegeți imaginile pentru tipărirea pereților de interior, trebuie să rețineți două aspect importante: culorile închise micșorează încăperile, chiar și în cazul spațiilor generoase iar culorile neutre sau cele deschise, luminează orice interior, fiind de un real ajutor în camerele mici.

Dacă vă plac tonurile închise, puteți crea accente de culoare pe unul dintre pereți iar tavanul sa fie alb!

Apelând la serviciile noastre de printare, decorarea pereților poate fi simplă, rapidă și poate fi o veritabilă operă de artă.

Suprafețe imprimare Prețuri*
(lei)
între 1 și 5 metri, inclusiv250 lei pe m²
între 6 și 10 metri, inclusiv200 lei pe m²
peste 11 metri, inclusiv150 lei pe m²
* Toate prețurile includ TVA.
Prețul este pe m²!

Înainte de a începe printarea unui perete trebuie să țineți cont, în principal, de următoarele:

se poate imprima pe aproape orice suprafață cu condiția ca aceasta să fie dreaptă, verticală și să fie într-o stare corespunzătoare (ex. peretele să nu aibă găuri/defecte) și să nu existe alte obiecte în calea imprimantei (prize, corpuri de mobilă, cuie, etc.);

baza de jos, de sub print, este de 43 cm (pe această suprafață nu se poate printa);

înălțimea printului este de maxim 1,80 m;

de asemenea, clientul trebuie să verifice dacă înălțimea încăperii este de 2,23 m sau peste (în cazul în care înățimea încăperii este sub 2,23 m, imprimanta nu se poate monta);

putem imprima până la 25 cm de colțuri pe lățimea peretelui (în situația în care orientarea peretelui obturează direcția deplasării imprimantei);

recomandăm ca peretele să fie vopsit în alb înainte de a începe imprimarea. Acest lucru permite accentuarea culorilor folosite la imprimare. Culorile sunt sensibil denaturate când se imprimă pe alt fundal. Este exclusă imprimarea pe culor închise (ex. negru);

nu există limită pentru lățimea printului;

durata de a finalizare a proiectului depinde de câți m² are suprafața pe care se va imprima imaginea dar și de imaginea aleasă. Pentru estimare vă rugăm să ne contactați;

vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a verifica, înainte de începerea lucrării, orice aspect care poate perturba parcursul printării peretelui dumneavoastră!

Pentru mai multe detalii și întrebări vă rugăm contactați-ne!