Perete
Printare perete
mai 30, 2020
3D
Tipărire 3D
iunie 3, 2020

GRAVURĂ /
LITERE VOLUMETRICE

GRAVURĂ /
LITERE VOLUMETRICE

 

Gravură / Litere Volumetrice

 
Tăiere, gravură laser cu CO2

Oferim servicii de gravură și tăiere cu laser, la prețuri mici, menținând în același timp cele mai înalte standarde de control al calității și satisfacția clienților.

Fie că aveți un volum mare sau un singur obiect, avem tot ce este nevoie pentru a vă oferii aceste servicii la cea mai înaltă calitate și într-un timp scurt. Serviciul nostru prompt și atenția la detalii nu vă vor dezamăgi.

Gravarea/tăierea cu laser este o metodă precisă, durabilă și rapidă de marcare a materialelor. Gravura se realizează cu un fascicul laser controlat de PC, utilizat fie pentru a decora suprafața unei părți, fie pentru a o grava prin vaporizarea materialului.

Poziția laserului poate fi controlată foarte precis iar acest lucru permite o varietate de efecte detaliate care trebuie atinse, inclusiv text și imagini (logo-uri, linii, etc.).


Gravură și tăiere cu laser

Oferim servicii de tăiere si gravură cu laser folosind tehnologie de ultimă generație. Cu ajutorul laserului putem personaliza următoarele materiale: gravarea metalelor, gravarea sticlei, gravarea lemnului, gravarea cadourilor, gravură telefon și tabletă, gravare materiale plastice, gravare ceramică.

Combinând procesele de fabricație de cea mai înaltă calitate cu etosul de design autentic și creativitatea, producem produse unice cu rezultate finale perfecte de fiecare dată.

Putem personaliza materiale precum: lemn tare și moale, furniruri, acrilice, piei, carte, hârtie, spumă, cauciuc, pâslă, plută, vinil și o gamă largă de țesături. Putem personaliza, de asemenea, diferite grosimi de la 0.5mm până la 100mm, în funcție de obiectul și materialul utilizat.

Putem grava, de asemenea, obiecte 3D într-o dimensiune maximă de 35 x 50cm.


Exemple pentru tăiere, gravura laser:

tăiere, gravură laser aluminiu anodizat numere de serie și logo-uri;

tăiere, gravură laser plachete, cupe, medalii;

tăiere, gravură laser numere uși, indicatoare, plăcuțe gravate firmă, panouri publicitare;

tăiere, gravură laser pentru marcarea numerelor loturilor și a numerelor de serie pentru conformitatea ISO 9000;

marcarea diagramelor de cablare și a simbolurilor direct pe componente;

gravură foarte precisă pe componente fragile;

instrumente medicale și implanturi;

nume de marcă și logo-uri pe articole promoționale.


Avantaje față de alte metode de marcare:

Rentabilă

Precizie

Calitate

Repetabilitate

Rezoluție înaltă / Detaliu

Fără contact (nu este necesară fixarea)

Durabilitate - rezistent la cele mai multe procese de curățare

Servicii și materiale: metalex, abs, gravură, tăiere laser, litere volumetrice, cupe, medalii, trofee, fotogravură, plexiglass, cadouri corporate, sticlă personalizată, pix personalizat, agendă personalizată.


Cere o ofertă de preț pentru proiectului tau!