Gravura
Gravură / Litere Volumetrice
iunie 1, 2020
Arhivare
Arhivare documente
mai 28, 2020

TIPĂRIRE 3D

TIPĂRIRE 3D

 

Tipărire 3D

 
Tipărire 3D

La Scan & Copy Center găsești soluții de tipărire 3D rapide, fiabile, la standard ridicat.

Cu ajutorului imprimării 3D, puteți obține cel mai potrivit produs pentru nevoile dumneavoastră. Producem obiecte unice, prototipuri, astfel fiecare piesă este verificată dacă îndeplinește parametrii pentru care a fost proiectată.

Imprimarea 3D devine populară în industria cadourilor personalizabile, cu produse cum ar fi modele personalizate de artă și păpuși, în multe forme.

Imprimarea 3D este o tehnologie inovatoare care vă permite să creați un obiect fizic dintr-un model digital. Tot ce trebuie să faceți este să ne transmiteți proiectul 3D, iar noi ne vom asigura ca proiectul dumneavoastră va prinde viață.

Industriile în care imprimarea 3D este cea mai utilizată sunt automobilele, industria aerospațială, bunurile de consum, bunurile industriale, cele medicale și educaționale.

Cu imprimarea 3D, aveți capacitatea de a transforma rapid conceptele în modele sau prototipuri 3D (alias "prototipuri rapide") și de a implementa modificări rapide de design.

Din punct de vedere practic, imprimarea 3D poate economisi bani și materiale versus tehnici subactive, deoarece foarte puține materii prime sunt irosite.


Principalele beneficii sunt:

crearea de modele personalizate;

crearea rapidă a prototipurilor;

design modele 3D cu geometrie complexă;

reducerea costurilor și accelerarea proceselor-cheie.


Dimensiune maximă de tipărire:

250 x 200 x 200mmMaterial folosit la tipărirea 3D:

PLA


Culori disponibile:

alb, negru, gri, natural, roșu, galben, albastru, verde, portocaliu, maro, violet/mov, roz, magenta, bronz, cupru, argintiu, auriu, transparent, fosforescent


Timp de producție:

în funcție de volumul nostru de muncă și de cerințele dvs., timpul de execuție pentru tipărirea unui proiect 3D este de 2-4 zile lucrătoare.


Pentru o ofertă de preț, vă rugăm să ne contactați!