Calendare
Calendare
iunie 9, 2020
Roll-up
Bannere/Roll-up
iunie 4, 2020

FLYERE / PLIANTE / BROȘURI

FLYERE / PLIANTE / BROȘURI

 

Flyere / Pliante / Broșuri

 
Flyere / Pliante / Broșuri

Scan & Copy Center este o companie ce activează în domeniul printului digital profesional și cel al personalizărilor de produse promoționale, oferind servicii complete și de calitate pentru o gamă largă de produse și servicii, printre care se află și tipărirea de: flyere, broșuri, pliante, reviste, cataloage, etc.

La noi puteți apela pentru servicii de design personalizat al materialelor publicitare, soluții de imprimare excepțională, oferind 100% garanție de satisfacție.

Realizarea materialelor promoționale este unul dintre cele mai importante instrumente de marketing pe care întreprinderile le folosesc pentru a transmite informații valorose despre afacerea ta.

Echipa noastră este pregătită să împărtășească toate cunoștințele pentru a vă ajuta în realizarea design-lui pentru materialele tale publicitare, astfel încât afacerea ta să își atingă propria marcă de succes.


Care sunt unele dintre modalitățile comune de pliere a broșurilor?

Există multe modalități de a plia o broșură pentru a crea formate interesante pentru afișarea informațiilor. În afară de foarte obișnuită jumătate sau triplu, câteva dintre cele mai populare sunt pliul Z sau acordeon, versiunile deschise și închise ale pliului porții, jumătatea apoi triplul și dublu paralel sau 4 panouri. Există, de asemenea, mai multe varietăți de pliuri offset, unde panourile au dimensiuni diferite, creând o prezentare eșalonată foarte artistică și atrăgătoare.


De ce să folosești broșurile pentru marketing?

Clienții au șanse mai mari de 70% să-și amintească ceva ce au văzut în tipar, iar broșurile sunt una dintre cele mai accesibile modalități de a-ți imprima mesajul.

Termenul „broșură” se referă într-adevăr la o serie de materiale tipărite. Broșurile sunt materiale de marketing tipărite care sunt pliate pentru a crea panouri. Fiecare panou este o față nouă pentru a reține mesajele de marketing.

Broșurile pot fi tipărite pe aproape orice tip de hârtie, de la hârtii subțiri până la material gros de acoperire care creează o broșură foarte rigidă atunci când este pliată. Anumite lucrări funcționează mai bine pentru anumite utilizări, așa că consultați experții noștri de tipar pentru sugestii pentru proiectul dumneavoastră.

Un material publicitar cu un finisaj personalizat și un aspect corect va arăta clienților sau partenerilor valoarea afacerii tale. Aspectul, senzația sau interacțiunea cu un pliu interesant te fac memorabil.

Pentru a capta atenția asupra broșurilor, flyerelor, pliantelor, materialelor publicitare, echipa noastră vă poate ajuta în realizarea design-ului perfect afacerii tale.


Poate fi făcută o broșură în dimensiuni personalizate?

Vă putem ajuta să creați o broșură în aproape orice dimensiune sau formă care vă place. De fapt, preferăm să lucrăm la broșuri neobișnuite și interesante, deoarece ne ajută să înțelegem mai bine ce se poate face.

Echipa noastră va colabora cu dumneavoastră pentru a obține cea mai bună broșură posibilă pentru afacerea dumneavoastră.

Pentru a obține o ofertă de preț pentru proiectul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați.