Stampila
Ștampile / Tușiere
mai 30, 2020
Photograph
Fotografii tip ID/Pașaport
mai 27, 2020

TIPĂRIRE FOTO

TIPĂRIRE FOTO

 

Tipărire foto

 
Printare fotografii digitale / Tipărire poze

La Scan & Copy Center aveți serviciu de print fotografii digitale și tipărire poze, procesare foto pentru formate mici, de la 3 x 4 poze tip ID, până la formate mari de 1 metru lățime și oricât lungime.

Vrei să faci un cadou deosebit unei persoane dragi, care v-a rămanâne în timp? Foarte simplu, noi te ajutăm să faci un cadou de neuitat. Fotografii personalizate, colaje sau peisaje în diferite dimensiuni, în cel mai scurt timp și la un preț mic.

Oferim print foto de înaltă calitate și fotografii profesionale la prețuri mici. Transformați fișierele dumneavoastră digitale în poze uimitoare. Când tipărim fotografii, utilizăm printre cele mai bune și durabile hârtii foto.

Momentele unice suprinse în fotografii merită să fie printate pentru a vă reaminti de cele mai frumoase clipe! Finisajul lucios va lumina momentele special și mai departe!

Păstrează amintirile vii pe hârtie foto premium sau standard!

Hârtie premium

Calitate foto excepțională

Hârtie foto rezistentă

Fidelitatea culorilor


Hârtie standard

Calitate deosebită

Culori bogate


Cu serviciile noastre profesionale de tipărire foto te bucuri de cele mai îndrăgite amintiri, în calitate impecabilă. Oferim un serviciu de imprimare cu adevărat profesional. Garantăm această grijă și atenție la fiecare comandă!

Trimite-ne pozele online iar noi le vom da ”viață”! Imprimarea foto cu Scan & Copy Center este ușoară. Este nevoie doar de câțiva pași simpli pentru a comanda fotografiile tale online.

Ne puteți trimite comanda pentru tipărire foto, printare fotografii pe e-mail, prin www.wetransfer.com sau direct la unul din centrele noastre!

Comandați printurile online și le primiți acasă, cu livare rapidă! Transport gratuit la comenzi mai mari de 300 lei!


Putem tipări formate mari pentru fotografii, maxim 1 m lățime și oricât lungime! Pentru oferta de preț, vă rugăm să ne contactați!
* Preț (lei) 0.75 1.00 1.50 2.00 4.00 10.00
Dimensiuni fotografii (cm) 9x13 10x15 13x18 15x21 20x30 30x40
Foto Abstract Foto Abstract Foto Abstract Foto Abstract Foto Abstract Foto Abstract

* Toate prețurile includ TVA.