Absolvire
Festivități de absolvire
iunie 10, 2020
CD
Personalizări CD/DVD
mai 30, 2020

PERSONALIZĂRI DIVERSE

PERSONALIZĂRI DIVERSE

 

Personalizări diverse

 
PERSONALIZĂRI DIVERSE

Scan & Copy Center este o companie ce îi ajută pe proprietarii de întreprinderi mici și mari să creeze un marketing personalizat pe sortimentul de produse de care au nevoie pentru a arăta și a se simți profesioniști, pregătiți și conectați.

Oferim o gamă largă de produse personalizate penntru marketingul micilor și marilor afaceri. Tot ce trebuie să faci este să vă încredeți în noi și împreună vom realiza cele mai frumoase și de calitate produse personalizate.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui cadou promoțional, perfect pentru o expoziție comercială, sau doriți să personalizați stilouri, pixuri, pentru a le avea zi de zi la birou, produsele personalizate vor corespunde așteptărilor.

Stilourile gravate pot fi, de asemenea, o alegere bună pentru cadourile angajaților sau ale clienților, care cu siguranță vă vor mulțumi.

Puteți adăuga pur și simplu logo-ul sau un design personalizat, pentru a crea o piesă eficientă cu care vă veți putea duce la întâlniri sau la conferințe.


Tehnologia de personalizare:

gravură laser;

print digital cu folio;

transfer termic;

imprimare direct pe textile;

imprimare pe hârtie;

personalizări pentru decor perete.


Produsele personalizate pentru utilizare zilnică

Produsele personalizate sunt o modalitate de a-ți adăuga brandul la papetăriile de birou, pe care le folosești în fiecare zi. Atât practice, cât și utile, ele sunt și cadouri minunate pentru clienți și angajați.

Produse personalizate pentru publicitate

Cu ajutorul produselor personalizate, vă veți putea face publicitate afacerii dumneavoastră cu ușurință, având o eficiență maximă.


Produse personalizate pentru cadouri

Oferim servicii de personalizare cadouri pentru a exprima unicitatea unui moment, pentru a crea cadouri unice și a aduce bucurie unor persoane importante din viața ta.


Produse ce pot fi personalizate:

stilouri;

pixuri;

agende;

calendare;

căni;

tablouri;

steaguri;

puzzle-uri;

magneți;

brelocuri;

huse telefon, tabletă;

materiale promoționale;

produse din hârtie sau carton;

produse din material textil.

Pentru diverse evenimente un obiect personalizat este un cadou care poate fi prețuit la maxim de către participanți.

Pentru o ofertă de preț și pentru comandă, ne puteți contacta prin e-mail la: office@xeroxprint.ro, folosind formularul de contact sau direct în unul din magazinele noastre.