Insigne
Insigne / Ecusoane / Magneți
iunie 4, 2020
Diploma
Diplome / Certificate
iunie 9, 2020

MAPE DE PREZENTARE

MAPE DE PREZENTARE

 

Mape de prezentare

 
MAPE DE PREZENTARE - MAPE PERSONALIZATE

Scan & Copy Center realizează mape profesionale, conform cerințelor dumneavoastră. Printul se realizează pe copiatoare de ultimă generație, tipar digital, printate color sau monocrom pe o față sau față-verso, pe carton special sau standard de 300 g/mp lucios sau mat.

În urma finisării putem adăuga colțuri rotunjite cu suport pentru cărțile de vizită. Mapa de prezentare, alături de cartea de vizită, reprezintă momentul de impact maxim în fața clienților.

Deoarece importanța cărților de vizită în mapele de prezentare este extrem de ridicată, noi vă punem la dispoziție și serviciul pentru realizarea sau tipărirea cărților de vizită. Vezi secțiunea tipărire cărți de vizită!

Imaginea oricărei companii joacă un rol foarte important când vine vorba de profesionalismul pe care fiecare firmă își dorește să îl afișeze în relația cu clienții și colaboratorii. Mapa de prezentare însoțită de cartea de vizită va fi cu siguranță un câștig pentru companie și vă vor ajuta să câștigați definitiv încrederea clienților.

Mapele de prezentare pot fi utilizate cu success la conferințe, traininguri, întâlniri de afaceri, târguri, expoziții, lansări de produs, etc.


Mapele personalizate

Suport - carton standard 300 g/mp, carton special

Printare - color sau alb negru pe o față (coperți exterioare) sau față-verso (coperți interioare + exterioare)

Număr biguri - 1big (o pliere, încap până la 10 coli A4 de 80 g/mp) sau 2 biguri (două plieri, încap pănă la 30 coli A4 de 80 g/mp)

Buzunar aplicat sau mapă fără buzunar

Plastifiere - mată sau lucioasă sau fără plastifiere


Comandă mape personalizate

Puteți comanda online prin e-mail la office@xeroxprint.ro sau completând formularul de contact, cu datele complete privind finisările și numărul de bucăți, precum și datele de facturare și livrare.

Dacă aveți design-ul mapelor, vă rugăm sa-l atașați în e-mail sau în formularul de contact iar dacă nu aveți încă un model, echipa noastră vă poate realiza grafica pentru modelulul dumneavostră de mapă pentru prezentare. În funcție de numărul de bucăți și de complexitatea graficii, realizarea design-ului este gratuită.

Pentru realizarea unei grafici complexe, vă rugăm să ne contactați pentru o ofertă de preț.

Pentru comenzile care includ și realizare de grafică, clienții vor fi contactați telefonic sau prin e-mail pentru a ne confirma acceptarea bunului de tipar sau a ne comunica eventualele modificări și a stabili detaliile finale.

Pentru mai multe informații și o ofertă de preț personalizată, vă rugăm să ne contactați!
Oferim livrare gratuită la comenzi mai mari de 300 lei!