Laminare si plastifiere
Laminare / Plastifiere
iunie 4, 2020
Mape
Mape de prezentare
iunie 8, 2020

INSIGNE / ECUSOANE /
MAGNEȚI

INSIGNE / ECUSOANE /
MAGNEȚI

 

Insigne / Ecusoane / Magneți

 
INSIGNE / ECUSOANE / MAGNEȚI

Scan & Copy Center vă oferă o gamă variată de insigne, ecusoane și magneți personalizati. Acestea sunt personalizate prin print color la calitate fotografică, putând fi folosite cu orice ocazie. Personalizarea se poate face cu orice text sau imagine.


Insigne personalizate rotunde și dreptunghiulare, caracteristici:

insigne rotunde, diametru 58mm;

insigne în formă dreptunghiulară;

prindere tip ac cu siguranță;

spate din plastic sau metal;

folie de protecție transparentă pe toată suprafața.

Insignele sunt folosite pentru premii promoționale, promovare produse și servicii, evenimente școlare - concursuri, serbări, revederi, absolviri, etc.

Comanda minimă este de 50 de bucăți, timpul de execuție 2 zile lucrătoare.


Ecusoane

Ecusoane sunt verticale sau orizontale, pot fi cu clips, șnur sau lănțișor.

Ecusoanele sunt ideale pentru hoteluri, restaurant, birouri, firme în identificarea angajaților, vizitatorilor, participanților la diferite evenimente.

Ecusonul are support din plastic, reutilizabil, permițându-vă să înlocuiți cartonul imprimat ori de câte ori va fi necesar. Modelul de ecuson personalizat este rezistent, practic și modern.


Magneți personalizați cu poze

Păstrează amintirile frumoase pe magneți personalizați cu pozele preferate. Alegeți magneți de figider personalizați la dimensiunile dorite și în diferite forme.

Magneții de frigider personalizați sunt ideali pentru a fi oferiți cadou, pentru promovarea firmei, sau pentru a fi oferiți invitaților tăi la nuntă sau botez, ținând loc de mărturii. De asemenea magneții de frigider pot fi un cadou ideal pentru persoanele dragi, bunici, părinți dar și pentru tine.

Pentru a comanda cât mai simplu, ne puteți trimite pe e-mail: office@xeroxprint.ro, ce trebuie să conțină produsul ales (siglă, imagine, text, etc.) și datele dumneavoastră de contact. În cel mai scurt timp noi vom realiza grafica și o vom trimite pentru confirmarea bunului de tipar.

Comanda se poate ridica de la unul din centrele noastre sau putem livra comanda, direct la dumneavoastră prin curier.

Pentru o ofertă de preț, vă rugăm să ne contactați!

Oferim transport gratuit la comenzi mai mari de 300 lei!