Mape
Mape de prezentare
iunie 8, 2020
Calendare
Calendare
iunie 9, 2020

DIPLOME / CERTIFICATE

DIPLOME / CERTIFICATE

 

Diplome / Certificate

 
DIPLOME / CERTIFICATE

Scan & Copy Center oferă servicii complete și de calitate pentru tipărirea personalizată a diplomelor, premiilor și certificatelor.

Indiferent de ocazie, premiile înseamnă mai mult atunci când sunt atractive, de aceea trebuie să fie personalizate și să aibă mereu un design minunat.

În mare parte, persoanele care obțin o certificare profesională care le-a luat ani buni de realizare, nu ar fi prea încântate să primească o diplomă comună, care se găsește pe internet. S-ar putea să se simtă chiar insultați.

Pentru a realiza un design unic al premiilor, diplomelor și certificatelor pe care urmează să le oferiți, aveți nevoie de ajutorul profesioniștilor.

Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru realizarea cu mare atenție la detalii, un design excelent și tipărirea de calitate a premiilor ce urmează a fi oferite.

Modul în care se simte un premiu este la fel de important ca felul în care arată. Acesta este motivul pentru care cartonul premium este de obicei cea mai bună alegere pentru tiparirea certificatelor sau a diplomelor.

Hârtia premium costă mai mult decât hârtia standard, dar merită. Designul dumneavoastră va arăta mai bine pe hârtia de calitate superioară, deoarece hârtia premium contribuie la performanța tipăririi. Cartonul premium, având o grosime mai mare față de cartonul standard, va face de asemenea, astfel încât cerneala dumneavoastră să nu apară pe partea cealaltă.

Certificatele importante ar trebui să dureze mult timp, iar calitatea hârtiei este importantă în acest sens.

Tipărire color
Diplome / Certificate
*Preț (lei)
per buc.
Carton standard alb 1.20
Carton premium alb 300g/mp 1.50
Carton special 3.00

* Toate prețurile includ TVA.

Scan & Copy Center vă poate ajuta să obțineți un model de certificat personalizat, un premiu sau o diplomă care să reflecte bine asupra afacerii sau organizației dumneavoastră.

Echipa noastră este gata să vă ajute. Ne puteți contacta pentru a vă împărtăși ideile sau pentru a obține o ofertă de preț pentru proiectul dumneavoastră.