Copertare

copertare

Va putem oferii o gama larga in ceea ce priveste copertarea documentelor dumneavoastra, iar aici ne referim in primul rand la tehnica de copertare, doarece nu multe centre de copertare folosesc cele doua metode de copertare respectiv ,,metoda veche’’ – personalizarea copertii dar si legarea acesteia se face numai si numai manual in ateliere destinate acestui tip de activitate, dar si ,,metoda noua’’ – cu aceasta metoda personalizarea copertii dar si legarea documentului se face automat cu aparatura speciala intr-un timp foarte scurt aproximativ 10 minute de la primirea comenzii. Un mare avantaj a copertarii ,,automatizate’’, UNI-BIND il reprezinta faptul ca se poate intervenii asupra lucrarii daca apar modificari ulterioare ale manuscrisului chiar daca legarea acesteia este tip carte (lipita). Un alt avantaj ar fi faptul ca pe acest tip de coperta se poate pune si o imagine precum o sigla, o fotografie etc. Dezavantajul acetui tip de copertare ar fi acela ca se poate coperta un numar redus de paginii maxim 120 – 140 de paginii, dar si faptul ca la acest tip de copertare dispunem de o singura culoare a copertii respectiv argintiu.

O alta tehnica de copertare este aceea stiuta de noi toti ,,metoda veche’’, copertile cu material din imitatie de piele, iar aici dezavantajele constituite la copertarea UNI-BIND sunt chiar atuuri, doarece la acest tip de copertare nu avem un numar limitat de paginii a lucrarii ce urmeaza a fi legate, iar ca si culori dispunem de o gama variata:

  • Negru
  • Bleumarin
  • Maron
  • Rosu
  • Verde

Scrisul de pe coperta poate fi argintiu sau auriu, in functie de preferintele fiecaruia.

Pentru acest tip de copertare va putem oferii variante 2 de legare:

Copertare lucrare licenta, diploma, disertatie ,,tip carte’’
Mai exact pentru acest tip de copertare avem nevoie de interiorul lucrarii, adus de catre dvs. sau printat direct la noi. Acest procedeu de legatorie ofera lucrarii dvs. un aspect deosebit. Un lucru ce ar trebui sa il luati in seama este faptul ca asupra lucrarilor legate ,,tip carte’’ nu se mai poate intervenii asupra continutului, de aceea va recomandam acest procedeu numai pentru lucrarile finalizate ce nu mai necesita modificari ulterioare.

Copertare lucrare licenta, diploma, disertatie ,,tip surub’’
Pentru acest tip de legatorie coperta va avea un sistem de prindere la cotor cu 2 suruburi metalice. Avantajul acestei variante de legatorie ar fi faptul ca puteti realiza coperta chiar daca continutul acesteia nu este gata.

Timpul de executie pentru metoda prezentata mai sus este de 24 ore.
Asteptam comenzile dumneavoastra la office@xeroxprint.ro